Amanda Seyfried paljasti Mean Girls -roolistaan: ”Olin tosielämässäkin Karen”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Amanda Seyfried on vaalea kaunotar, joka muistetaan hänen upeista roolisuorituksistaan muun muassa Mamma Mia! -musikaalissa ja Dear John -elokuvassa. Nyt tähti on päässyt muistelemaan vanhoja näyttelijän töitään eri elokuvissa.

Vanity Fair istutti 37-vuotiaan tähden alas ja laittoi hänet katsomaan otteita eri elokuvista, joissa nainen on näytellyt. Tähti muisteli lämmöllä etenkin 20 vuotta sitten kuvattua Mean Girls -elokuvaa, jossa Amanda Seyfried näytteli suloisen tyhmää ja viatonta Karenia.

Amanda Seyfried kertoi olleensa 17-vuotias kun elokuvaa kuvattiin, joten eläytyminen teini-ikäisen lukiolaistytön rooliin onnistui häneltä helposti. Hän oli alun perin koe-esiintynyt ilkeän tytön Reginan rooliin, mutta roolittajan mielestä hän sopi paremmin Kareniksi. Seyfried paljasti myös sen, että näyttelijätähti Blake Lively haki Karenin rooliin, mutta häntä ei valittu elokuvaan mukaan.

Amanda Seyfried kertoi olleensa itsekin koulussa samanhenkinen kuin elokuvan Karen. Hän esitti toisinaan tyhmempää kuin olikaan, koska halusi pysytellä poissa muiden tyttöjen draamassa ja välttää konflikteja. Kuiskailevan äänensävyn tähti matki Piukat paikat -elokuvasta.