Emily Ratajkowski haaveilee: ”Haluan elää Japanissa ja kuolla Italiassa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Emily Ratajkowski erosi viime syksynä aviomiehestään Sebastian Bear-McClardista. Eroilmoitus tuli julkisuuteen pian sen jälkeen kun Sebastian Bear-McClardin huhuttiin pettäneen vaimoaan. Parilla on yksi yhteinen lapsi, maaliskuussa 2021 syntynyt Sylvester, josta malli huolehtii pääasiassa yksin.

Vogue on julkaissut nyt YouTube-kanavallaan videon, jossa nähdään miten Emily Ratajkowski valmistautuu juhlailtaan New Yorkissa. Illalla julkaistaan Viktor&Rolf -merkin uusi Flowerbomb-hajuvesi, jonka mainoskasvona Emily Ratajkowski toimii.

Malli jutustelee kameralle kuulumisiaan samalla kun häntä meikataan ja hänen hiuksiaan kiharretaan. Hän kertoo nauttivansa siitä, että hänen elämäntyylinsä ja työnsä mahdollistaa nykyään sen, että hän ehtii aina sanomaan pojalleen hyvää yötä ja näkee hänet myös ensimmäisenä aamulla. Nainen kertoo, että hänen suurena unelmanaan olisi päästä asumaan Japanissa. ”Haluaisin asua Japanissa ja kuolla Italiassa”, tähti paljastaa.