Jennifer Lopez rohkeissa kuvissa – alusvaatemerkin brändilähettiläänä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jennifer Lopez on tunnettu laulun lahjojensa lisäksi myös kauneudestaan. 53-vuotiaan tähden ulkonäkö tuntuu vain paranevan vuosi vuodelta. Nyt nainen on kiinnitetty italialaisen Intimissimi-alusvaatejätin globaaliksi brändilähettilääksi.

Jennifer Lopez ja Intimissimi julkaisevat yhteistyönä uusia alusvaatteita, jotka kantavat tähden nimeä. Nainen toimii myös alusvaateketjun kasvona Intimissimin kampanjoissa ympäri maailmaa. Kuvissa Lopez nähdään upeissa pitsiyksityiskohdilla koristelluissa alusvaatteissa.

Hollywood-tähti Jennifer Lopez on viime aikoina ollut paljon uutisotsikoissa rakkauselämänsä vuoksi. Hän ja näyttelijäkomistus Ben Affleck veivät parisuhteensa taannoin uudelle tasolle menemällä ylllättäin naimisiin pienimuotoisissa salahäissä Las Vegasissa. Tällä hetkellä pariskunta etsii yhteistä kartanoa Los Angelesista.