Selena Gomezin herkkä viesti nuoremmalle itselleen naistenpäivänä: ”Älä pelkää”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Selena Gomez sai hetkessä eniten seuraajia Instagramissa kuin kukaan muu. Gomezilla oli yli 381 miljoonaa seuraajaa kun hän päätti jäädä tauolle sosiaalisesta mediasta. Nyt nainen on tehnyt paluun.

Selena Gomez kertoi TikTok-kanavallaan helmikuun lopussa, että hän pitää oman henkisen hyvinvointinsa vuoksi taukoa sosiaalisesta mediasta. Nainen on kuitenkin harvakseltaan julkaissut Instagramissa kuvia, joista tuoreimmassa nainen poseeraa hymyillen kameralle pikkutyttönä.

Selena Gomez julkaisi kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi itsestään kuvan, jossa hän hymyilee lapsena kameralle. ”Rakas nuorempi minä, älä pelkää pyytää apua”, tähti kirjoittaa kuvansa yhteydessä. Gomez haluaa muistuttaa naisia olemaan itselleen hieman armollisempia ja kiltimpiä.

– Kirjoittakaa itsellenne lapulle pieni muistutus ja kiinnittäkää se peiliinne. Ansaitsette koko maailman. Rakastan teitä, Selena Gomez kirjoittaa kuvatekstissään.