Rihannan asuvalinta ihastutti gaalassa – raskausvatsa paljaana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuoden 2023 Oscar-gaala järjestettiin Los Angelesissa viikonvaihteessa. Palkinnot jaettiin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa. Illan suurimmaksi voittajaksi nousi viime vuoden yllätyshitti Everything Everywhere All at Once.

Paikan päällä nähtiin elokuva-alan lisäksi paljon muitakin tunnettuja julkkiksia esimerkiksi musiikkialalta. Rihanna ja A$AP Rocky olivat punaisella matolla todella valokuvattu pariskunta. Rihannalla oli yllään upea mintunvihreä luomus, joka esitteli naisen pyöristynyttä raskausvatsaa.

Rihanna ja A$AP Rocky saivat viime toukokuussa ensimmäisen lapsensa. Tällä hetkellä pariskunta odottaa toista lastaan ja he näyttävät todella onnellisilta yhdessä. Aiemmin huhuttiin, että muusikot olisivat suunnitelleet häitään tämän vuoden helmikuulle, mutta ainakaan toistaiseksi he eivät ole vielä menneet naimisiin.