Justin Bieber julkaisi kuvat vaimostaan biksuissa – lomakuvissa tärkeä viesti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Justin Bieber meni hänen lapsuudenystävänsä Hailey Baldwinin kanssa naimisiin vuonna 2018. Mallina toimivan Haileyn ja Justinin liitto on näyttänyt todella onnelliselta ulos päin jo viiden vuoden ajan, mutta viime aikoina on kuitenkin huhuttu, että pariskunta olisi eroamassa.

Tuoreilla kuvillaan Justin Bieber on kuitenkin halunnut osoittaa, että heillä on kaikki hyvin. Aviopari on tällä hetkellä romanttisella rantalomalla, jolta Hailey Bieber on julkaissut näyttävän kuvakollaasin. Myös Justin Bieber julkaisi suloisen kuvaparin, jossa hän nukkuu päiväunia auringossa vaimo kainalossaan. ”Luv u baby”, Justin Bieber kirjoittaa kuvatekstissään.

Erohuhut saivat tuulta alleen kun Hailey kirjoitti Instagram-kanavalleen rakastavan julkisen syntymäpäiväviestin puolisolleen, mutta tähän Justin Bieber ei vastannut mitään eikä hän edes tykännyt koko julkaisusta. Ilmeisesti Biebereiden maailmassa on kuitenkin kaikki erinomaisen hyvin.