Lindsay Lohan odottaa ensimmäistä lastaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen näyttelijä Lindsay Lohan on paljastanut saavansa perheenlisäystä aviomiehensä kanssa. 36-vuotias Lohan odottaa parhaillaan ensimmäistä lastaan. Hän paljasti asian sosiaalisessa mediassa.

Lohan julkaisi Instagram-tilillään kuvan vauvan body-tyylisestä asusta. Vaatekappaleen päällä oli teksti ”coming soon” eli tulossa pian. Kuvatekstissä Lohan hehkutti hänen ja aviomiehensä Bader Shammasin olevan siunattuja ja innoissaan.

– Olemme erittäin innoissamme uuden perheenjäsenemme saapumisesta ja odotamme elämämme uuden luvun alkamista, Lohan kommentoi TMZ-sivustolle.

Vauvauutinen herätti muun muassa hiljattain oman esikoislapsensa saaneen Paris Hiltonin huomion, ja hän toivotti Instagram-kommentissaan näyttelijän tervetulleeksi vauvakerhoon. Takavuosina kohuotsikoissa tiuhaan tahtiin paistatellut Lohan tunnetaan muun muassa Mean Girls ja Perjantai on pahin -elokuvista. Hän meni viime vuonna naimisiin sijoittajana työskentelevän Shammasin kanssa pariskunnan seurusteltua kolmen vuoden ajan.