Vappu Pimiä tylyttää nuoria: ”Ajattelevat olevansa liian hyviä hanttihommiin”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suosikkijuontaja Vappu Pimiä on nykyisin myös aktiivinen sosiaalisen median päivittäjä, ja lukemattomien muiden tavoin hän julkaisee elämästään myös arkisia kuvia muiden nähtäväksi. Nyt 44-vuotias Pimiä kävi Sijoituskasti-podcastissa puhumassa hänen elämästään ja sijoittamisesta.

Vappu Pimiä otti haastattelun aikana hyvin vahvasti kantaa nuorten työllistymiseen. Nainen oli sitä mieltä, että nuoret ovat nykyään liian valikoivia töiden suhteen eivätkä suostu tekemään niin sanottuja hanttihommia.

– Nykyään tosi monet nuoret aattelee silleen, että en mä tollasta duunii. Mä oon liian hyvä tollaseen. Mä oon liian hyvä siivoojaks, mä oon liian hyvä mäkkärin kassalle ja mä oon liian hyvä sinne, tänne, tonne, Vappu Pimiä laukoo.

Vappu Pimiä ihmettelee sitä miten nuoret hänen mielestään haluavat suoraan päästä parempiin asemiin töissä. Nainen luettelee miten hän on pessyt Viking Cinderellan vessoja kolme vuotta, jakanut mainoksia 12-vuotiaana, myynyt jäätelöä, työskennellyt lounastiskissä ja baarissa. ”Mun ikäpolvi, ne on kaikki tehny jotain hanttihommia”, Pimiä kertoo.

@sijoituskasti

Ootko tehny hanttihommia?

♬ alkuperäinen ääni – Sijoituskasti