One Direction -tähti Niall Horan esitteli kauneusrutiininsa – sisältää 22 vaihetta

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

One Direction -poikabändistä tutuksi tullut poppari Niall Horan julkaisi hetki sitten hänen paljon odotetun toisen albuminsa, joka kantaa nimeä Heartbreak Weather. Mies on kertonut laulavansa sydänsuruista, joita hänellä on parisuhteissaan vuosien varrella ollut.

Nyt 29-vuotias laulaja ja lauluntekijä nähdään hänen kylpyhuoneessaan kun hän on esitellyt Voguelle kuvaamallaan videolla hänen oman kauneusrutiininsa. Mies esittelee mitä hän tekisi joka päivä jos hänellä vain olisi aina aikaa tehdä koko rutiini niin kokonaisvaltaisesti kuin nyt.

Mies kertoo kärsineensä nuorempana iho-ongelmista sen vuoksi, että hänet meikattiin usein lavalle ja hän matkusti ja istuskeli paljon lentokoneissa. Kasvojen puhdistaminen ja kosteuttaminen ovat miehen mielestä tärkeimpiä asioita. Hän esittelee videolla myös miten hän muotoilee hiuksistaan näyttävät muotovaahdon ja hiustenkuivaajan avulla.