Donna D’Errico esitteli pakaransa – näinkin voi poseerata

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositusta Baywatch-hittisarjassa 90-luvulla esiintynyt Donna D’Errico aiheutti taannoin somekohun, kun hän joutui tulvavesien keskelle kotikaupungissaan Los Angelesissa riehuneiden rankkasateiden jälkeen. Kaunotar kuvasi videon näyttääkseen seuraajilleen, kuinka hän seisoi polviin asti yltäneessä vedessä saappaat jalassa.

Sosiaalisessa mediassa menestynyt kaunotar on Viime aikoina poseerannut usein upeissa kuvissa, ja tällä kertaa hänellä on yllään vihreät niukat alusvaatteet.

Tällä kertaa Donna on poseerannut näyttävästi sosiaalisessa mediassa, jossa hän keikistelee lähes alastomana vain lahjapakettia muistuttavassa asussa. Hänen ympärilleen on nimittäin kiedottu punaista leveää kaistaletta. Baywacth-hittisarjan kaunottarena alunperin tunnetuksi tullut Donna D’Errico on 54-vuotias ja menestyy nykyään erityisesti OnlyFansin avulla.