Hailey Bieber istui kampaajan tuoliin – hiusten leikkaaminen selvästi jännitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Hailey Bieber tuli tunnetuksi koko maailmalle mentyään naimisiin Justin Bieberin kanssa. Naisen nimikkotyylinä on pidetty kauniita ruskeita hiuksia, jotka ovat olleet samaan aikaan sekä luonnolliset että huolitellun näköiset.

Hailey Bieber yllätti taannoin faninsa leikkaamalla pitkät hiuksensa lyhyiksi. Nyt nainen julkaisi kuvasarjan, jossa nähdään juuri se hetki kun kampaaja ottaa sakset esiin ja alkaa leikkaamaan mallikaunottaren hiuksia. Bieberin ilmeestä näkee selvästi, että naista jännitti lyhentää hiuksiaan.

Hailey Bieber päätti muuttaa nimikkotyylinä pidetyn pitkän hiustyylinsä Australian Vogue -lehden kuvauksia varten. Uusi tyyli sopii 26-vuotiaalle erinomaisesti. Nyt arvellaankin, että tähden tyylimuutoksen jälkeen moni muukin tulee leikkaamaan hiuksensa tähän mittaan.