Fani tatuoi itseensä Jasper Pääkkösen roolihahmon – Pääkkönen esitteli lopputulosta somessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaisnäyttelijä Jasper Pääkkösestä tuli kansainvälisesti tunnettu nimi Viikingit-sarjan myötä. Hän näytteli History Channelin tuottamassa sarjassa Halvdan Musta -nimistä hahmoa neljännestä kaudesta alkaen.

Pääkkönen tapasi taannoin Viikingit-sarjan vannoutuneen islantilaisfanin, joka oli osoittanut kunniaa Halvdan Mustalle näyttävällä tavalla. Fanin käsivarressa on hahmoa esittävä isokokoinen tatuointi. Pääkkönen jakoi kuvan fanista ja tatuoinnista Instagram-tilillään.

– Tämä pähkähullu islantilainen ja hänen Hanvdan-fatuointinsa, Pääkkönen kirjoitti tuhansia tykkäyksiä saaneessa julkaisussaan.

Viikingit-sarjassa näytteli toinenkin suomalaistähti, Harald Kaunotukkaa esittänyt Peter Franzén. Pääkkönen on näytellyt lukuisten suomalaistuotantojen ja Viikingit-sarjan lisäksi myös yhdysvaltalaisissa elokuvissa Blackkklansman ja Da 5 Bloods.