Selena Gomez ylitti maagisen rajan Instagramissa – yli 400 miljoonaa seuraajaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Selena Gomez on Instagramin suosituin henkilö. Hän juhli äskettäin 400 miljoonan seuraajan merkkipaalua Instagramissa. Ja määrä on jo noussut entisestään. Nyt seuraajia on jo 402 miljoonaa.

Vuosien ajan taukoa sosiaalisesta mediasta ja netistä pitänyt Selena Gomez jyräsi hetkessä pitkään seuratuimman naisen, Kylie Jennerin suosion ohi. Taakse jäivät myös Christiano Ronaldo ja Lionel Messi. Hän käyttää alustaansa positiivisuuden ja tietoisuuden levittämiseen, sivistykseen ja tiedottamiseen. Överiposeerausten sijaan hän panostaa aitouteen ja luonnollisuuteen muun muassa meikittömien selfie-kuvien muodossa.

– Toivon, että voisin halata kaikkia 400 miljoonaa teitä, Selena hehkutti juhlapäivityksessään.