Nick Cannon ylistää ex-vaimoaan: ”Mariah Carey on taivaanlahja”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viihdepersoona Nick Cannon toivotti äskettäin tervetulleeksi vauvan numero 12. Hänellä on kaksitoista lasta yhteensä kuuden eri naisen kanssa. Hänen vanhimmat lapsensa, kaksoset Moroccan ja Monroe, mies on saanut yhdessä poptähti Mariah Careyn kanssa.

Mariah Careyn uutisoitiin hetki sitten hakevan kaksosten huoltajuutta kokonaan itselleen sen vuoksi, että Nick Cannonilla ei ole aikaa heidän lapsilleen. Ilmeisesti entinen pariskunta on kuitenkin vielä pysynyt hyvissä väleissä, koska nyt Nick Cannon on haastattelussaan kehunut entisen puolisonsa maasta taivaisiin.

Nick Cannon ihailee Mariah Careyssa etenkin naisen positiivisuutta. Miehen mukaan hän näkee hyvää kaikessa eikä anna minkään pahan astua hänen reviirilleen. ”Hän ei ole edes ihminen. Hän on taivaanlahja”, Cannon kertoo ylistäen Mariah Careyta.

@pagesix

#NickCannon says ex-wife #MariahCarey is ’not human’

♬ original sound – Pagesix | Celebrity Gossip