Miniatyyrihevonen juoksi vapaana – pakeni poliisia kahden tunnin ajan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pienikokoinen hevonen aiheutti maanantai-iltana poliistehtävän Yhdysvaltojen Alabamassa. Eläimen kiinni saaminen osoittautui odotettua haastavammaksi paikalliselle virkavallalle. Miniatyyrihevonen oli nähty laukkaamassa vapaana Tuscaloosan kaduilla noin kello 22 paikallista aikaa.

Paikalle hälytetyt poliisit yrittivät houkutella eläintä luokseen pizzanreunoilla ja kasviksilla. Hevonen osoittautui kuitenkin yhteistyöhaluttomaksi. Poliisit ajoivat miniatyyrihevosta takaa jalan noin kahden tunnin ajan. Lopulta eläin antautui. Se suostui siliteltäväksi ja poseerasi valokuvissakin.

Miniatyyrihevosesta ja takaa-ajotilanteesta otetut kuvat levisivät viraalina poliisin jaettua niitä Facebookissa. Ginuwineksi nimetyn hevosen omistajaa etsitään parhaillaan.