Beckhamien kanssa illallistanut jalkapalloilija ihmetteli: ”En muista Victorian ikinä syöneen mitään”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria Beckham tunnetaan alunperin laulajana Spice Girls -tyttöbändin riveistä, mutta nykyään hän on ansioitunut bisnesnainen ja vaikuttaja muotimaailmassa. Beckham tunnetaan myös hyvin sirosta vartalostaan, josta tähti pitää huolta tarkkailemalla syömisiään.

Victoria Beckham on osoittautunut melko tarkaksi ja valikoivaksi mitä tulee hänen syömiinsä ruokiin. Australialaisessa Kyle and Jackie O -radio-ohjelmassa ruodittiin eläköityneen jalkapalloilijan Rio Ferdinandin kanssa sitä mitä Victoria mahtaa syödä. Jackie O tunnusti, että häntä kiehtoo Victorian ruokavalio, koska nainen ei tunnu syövän juuri mitään.

Rio Ferdinand tuntui ihmettelevän samaa ja muisteli kertoja, jolloin hän oli illallistamassa Beckhamien kanssa. Mies ei muistanut Daily Mail -sivuston mukaan Victoria Beckhamin koskaan syöneen mitään. Victoria Beckham on itse kertonut aiemmin, että hän syö lähinnä kalaa, pähkinöitä ja avokadoa. Myös aviomies David on aiemmin kommentoinut, että Victoria syö vain höyrytettyä kalaa ja kasviksia joka päivä eikö suostu poikkeamaan ruokavaliostaan.