Rillit Huurussa -tähti Kaley Cuoco odottaa esikoistaan – äiti turhautui vauvan nimen salaamisesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätähti Kaley Cuoco tuli monille aikoinaan tunnetuksi Rillit Huurussa -sarjasta. Sen jälkeen nainen on näytellyt muun muassa The Flight Attendant -trillerissä, joka nousi HBO Max -palvelussa muutama vuosi sitten huippusuosioon.

Tällä hetkellä 37-vuotias Kaley Cuoco on raskaana. Hän odottaa esikoistaan hänen avomiehensä Tom Pelphreyn kanssa. Nainen ei ole Daily Mail -sivuston mukaan paljastanut äidilleen nimeä, jonka hän on ajatellut antaa tulevalle lapselleen.

Tämä on turhauttanut tulevaa isoäitiä siihen pisteeseen saakka, että hän tilasi vauvalahjaksi lapsenlapselleen peiton. Peittoon oli kauniisti kirjailtuna: ”Mikä ikinä hänen nimensä onkaan”, mikä huvitti Cuocoa niin paljon, että hän kertoi asiasta omassa Instagram-tarinassaan.

Kaley Cuoco on seurustellut Tom Pelphreyn kanssa vasta alle vuoden ja hän tulikin nopeasti raskaaksi jo heidän suhteensa alkutaipaleella. Ennen Pelphreyta nainen oli alle kaksi vuotta naimisissa tennispelaaja Ryan Sweetingin kanssa. Sweetingiä ennen Cuoco oli naimisissa kolme vuotta Karl Cookin kanssa.