Kourtney Kardashian poseerasi rinnat pääosassa – menikö herutus jo yli?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanhan sanonnan mukaan seksi myy, minkä myös realitytähti ja hyvinvointialan yrittäjä Kourtney Kardashian tietää. Sen vuoksi nainen onkin melko vähäpukeisena aina kuvissa, joissa hän mainostaa oman lisäravinneyrityksensä Lemmen tuotteita.

Tällä kertaa Kourtney Kardashian julkaisi kolme uutta kuvaa, joissa tähti ihastuttaa uusissa vaalennetuissa hiuksissaan. Tähdellä on yllään silkkinen pitsiyksityiskohdilla koristeltu alusasu, vihreä takki ja korkokengät. Kuvissa nähdään paljasta pintaa ja ne ovat rohkeanpuoleisia.

Kuvat ovat saaneet yllättäen melko tylyäkin palautetta. 43-vuotias Kourtney Kardashian on saanut kritiikkiä siitä, että hän esiintyy mainoskuvissaan joka kerta alusvaatteissa. ”Pitääkö sinun aina mainostaa alasti”, Maureen Dwyer -niminen nainen kommentoi.

Kuvien kommenteissa ihmeteltiin myös sitä miten paljon nainen on muuttunut mentyään naimisiin Travis Barkerin kanssa. Eräs kuitenkin totesi miehen olevan onnenpekka kun hän on saanut kuorittua Kourtney Kardashianista esiin uuden todella rohkean ja sensuellimman puolen.