Geordie Shore -povipommi käytti 34 000 euroa kauneusleikkauksiin – heikot tulokset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

MTV-kanavalla esitetyn Geordie OGs -realitysarjan tähtenä tunnettu Holly Hagan julkaisee itsestään usein todella näyttäviä kuvia, joissa tähti esittelee kurvikasta tiimalasivartaloaan. Tällä hetkellä 30-vuotias tähti on raskaana ja odottaa ensimmäistä lastaan yhdessä hänen aviomiehensä Jacobin kanssa.

Holly Hagan on usein julkisesti harmitellut sitä, että hän on hankkinut niin paljon kauneusleikkauksia. Hän on pitänyt Katie Pricea omana esikuvanaan ja halunnut olla hoikka nainen suurilla rinnoilla ja huulilla varustettuna. Kauneusihanteiden muututtua tähti kävi myös kolme kertaa brasilialaisessa takapuolen kohotusleikkauksessa, jossa tehdään ensin keskivartaloon rasvaimu, minkä jälkeen oma rasva pistetään puhdistettuna takapuoleen haluttuihin kohtiin.

Tähti on Daily Mail -sivuston mukaan kertonut olevansa järkyttynyt ja häpeissään siitä miten paljon hän on käyttänyt rahaa leikkauksiin. Holly Hagan on ostanut kauneusleikkauksia ja täyteaineita yhteensä noin 30.000 punnalla, joka vastaa reilua 34.000 euroa. Hän haluaa nyt rehellisesti omalla esimerkillään näyttää ja kertoa ihmisille, että kauneusleikkaukset eivät paranna huonoa itsetuntoa vaan pikemminkin huonontavat sitä entisestään.