Jätevedenpuhdistamon työntekijä virtsasi vesisäiliöön – poliisi pidätti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen jätevedenpuhdistamon työntekijä on joutunut ongelmiin hämmentävän tekonsa vuoksi. Hän jäi kiinni virtsattuaan puhdistamon vesisäiliöön. Välikohtaus tapahtui 19. maaliskuuta Ascensionissa, Louisianan osavaltiossa.

Viranomaisten jakamalla valtontakameran videolla nähdään kuinka työntekijä kääntää ensin valvontakameraa hieman ylemmäs niin, ettei hänen alaosansa näy. Tämän jälkeen hän astelee vesisäiliön reunalle ja alkaa virtsaamaan. Lopuksi hän säätää kameran takaisin alkuperäiseen asentoon.

Teko paljastui vasta kaksi päivää myöhemmin. Paikallisten viranomaisten mukaan siitä ei kuitenkaan aiheutunut terveysriskiä paikallisille asukkaille. Vedestä otetut näytteet osoittivat sen olevan juomakelpoista.

57-vuotias työntekijä erotettiin virastaan asian tultua julki. Hänet pidätettiin WBRZ-uutissivuston mukaan vedenjakelun saastuttamisesta ja rikollisesta vahingonteosta syytettynä.