Jennifer Aniston esitteli upeaa vartaloaan – poseerasi ökykartanon parvekkeella

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Jennifer Aniston tuli monille tunnetuksi erityisesti Friends-televisiosarjasta, jonka päätyttyä nainen siirtyi elokuvanäyttelijäksi. Tähti täytti juuri 54 vuotta ja näyttää lukeutuvan niihin julkkiskaunottariin, joiden valovoimaisuus vain lisääntyy iän myötä.

Nyt Jennifer Aniston julkaisi hänen Instagram-kanavalleen näyttävän videon, jossa tähti esittelee upeaa läpikuultavaa mekkoa. Nainen esittelee mekkoa aluksi omalla parvekkeellaan, minkä jälkeen hän pukee sen ylleen. Vartalonmyötäinen mekko istuu tähden ylle täydellisesti ja on saanut monet julkkikset kommentoimaan kuvaa.

– Olen sanaton, Julia Roberts kommentoi.

Jennifer Aniston valmistautuu videolla Murder Mystery 2 -elokuvan ensi-iltaan. Video on kuvattu Daily Mail -sivuston mukaan Aniston hulppeassa 21 miljoonan dollarin arvoisessa kartanossa, jossa on valtava oma piha, neljä makuuhuonetta, kuusi kylpyhuonetta, viinikellari, uima-allas ja vierashuone.