Myydyimpien puhelimien listalle nousi yllättäjä – ei ole virallisesti myynnissä Suomessa

Digi · Tim Isokivi

Suomen maaliskuun myydyimpien puhelimien listoilla pintansa pitävät tutut merkit, kuten Samsung, Apple ja Oneplus. Yhden elektroniikkaketjun myydyimpien puhelimien listalle nousi kuitenkin yllättäjä. Gigantin toiseksi myydyin puhelin oli maaliskuussa Googlen Pixel 6a.

Google Pixel 6a:n nouseminen toiseksi myydyimmäksi puhelimeksi on jokseenkin odottamatonta, sillä sitä ei ole virallisesti lanseerattu Suomessa. Maaliskuun alussa Giganteissa myyntiin tuotu pieni erä saman valmistajan Pixel 7 -puhelimia myytiin loppuun yhdessä viikonlopussa.

– Google kakkossijalla on mukava yllätys. Suomi ei ole Googlen virallinen markkina, eikä Googlen laitteille ole tehty isoja mainoskampanjoita. Laitteiden laatu on selkeästi vakuuttanut ihmiset, kertoo tiedotteessa Gigantin telecom-tuotteiden myyntipäällikkö Jyri Helistö.

Myydyin puhelin Gigantissa, Veikon Koneessa ja DNA:lla oli Samsung Galaxy A53. Malli saapui Suomessa myyntiin viime vuoden huhtikuussa.