Olivia Culpo uimapuvussa – maisemat hakevat vertaistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuvankaunis Olivia Culpo valittiin vuonna 2012 Miss Universumiksi. Yhdysvaltalainen kaunotar on menestynyt sosiaalisen median vaikuttaja. Kun nainen muutti taannoin Rhode Islandilta Los Angelesiin, seurasi kaksi hänen siskoaan perässä. Taannoin he saivat oman The Culpo Sisters -realityohjelman TLC-kanavalle.

Tällä kertaa Olivia poseeraa sosiaalisen median kuvissaan erittäin upeissa maisemissa, joista hän nautiskeli uimapuvussa. Jylhät vuoristomaisemat saivat tyylikkäästi kontrastia missikaunottaren täydellisyyttä hipovasta vartalosta.

The Culpo Sisters -ohjelmaa esitetään Yhdysvalloissa TLC-kanavalla ja Discovery+ -palvelussa. Jäämme odottamaan tietoa, koska sarja rantautuu Suomeen. Nähtäväksi jää myös se, nousevatko Culpot nykyisiä realitymarkkinoita hallitsevien Kardashianien ohi.