Stranger Things -tähti Millie Bobby Brown kihlautui Jon Bon Jovin pojan kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywoodissa roihuu nuori rakkaus. 19-vuotias Stranger Things -tähti Millie Bobby Brown ja rockmuusikko Jon Bon Jovin 20-vuotias poika Jake Bongiovi ovat menneet kihloihin.

Millie Bobby Brown paljasti romanttisen uutisen Intagram-tilillään. Julkaisemassaan mustavalkoisesa kuvassa hän ja Bongiovi halaavat. Fanit huomasivat nopeasti Brownin vasemmassa nimettömässä olevan isokokoisen sormuksen.

– Olen rakastanut sinua nyt kolmen kesän ajan, kulta, haluan ne loputkin, Brown kirjoitti kuvatekstissä.

Brown kuvaili jo aikaisemmin tänä vuonna Bongiovia Instagramissa elämänkumppanikseen. Näyttelijänä uraa luova Jake Bongiovi on yksi Jon Bon Jovin ja tämän vaimon Dorothea Hurleyn neljästä lapsesta. Millie Bobby Brown nähdään tänä vuonna Netflixin Damsel-fantasiaelokuvan pääroolissa.