Bebe Rexha näki TikTokissa hänestä käytetyn hakusanan: ”Tämä tekee minut surulliseksi”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Bebe Rexha on yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä. Hän syntyi vuonna 1989 Brooklynissa, New Yorkissa, ja hänen vanhempansa ovat albanialaisia maahanmuuttajia. Bebe aloitti musiikkiuransa kirjoittamalla kappaleita muille artisteille, mutta hän nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2015 yhteistyössä G-Eazyn kanssa julkaistulla kappaleella Me, Myself & I.

Bebe Rexha on kertonut viime aikoina hyvin avoimesti omalla TikTok-kanavallaan millaisia ulkonäköpaineita hän kokee. Naisen kappaleet käsittelevät usein itsensä hyväksymistä ja rohkeutta olla oma itsensä, mutta siitä huolimatta Rexhankaan itsetunto ei ole niin horjumaton kun tähti on ehkä antanut ymmärtää.

Bebe Rexha huomasi sattumalta TikTokissa, että hänen videonsa yläpuolella oli Rexhaan liittyvä eniten käytetty hakusana, jota sovellus ehdotti videon yhteydessä käytettäväksi automaattisesti. Hakusanakentässä oli lukenut: ”Bebe Rexha weight”. Tähti oli pahoittanut mielensä nähtyään tämän.

Bebe Rex on People-sivuston mukaan kertonut, että tekstin näkeminen hakukentässä oli todella surullista. ”Olen kyllä lihonut, se on totta. Tämä on silti todella kurjaa. Kiitos kaikille teille, jotka rakastatte minua aina kaikesta huolimatta”, tähti oli kommentoinut.