Hurja video Italiasta: Hevonen juoksi moottoritiellä liikennevirtaa vastaan

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Italian Napolissa todistettiin keskiviikkoaamuna odottamatonta tilannetta. Osa paikallisesta moottoritiestä jouduttiin väliaikaisesti sulkemaan liikenteen seassa häiriöitä aiheuttaneen karanneen hevosen vuoksi.

Hevonen nähtiin juoksemassa vilkkaalla moottoritiellä vastaantulevaa liikennettä kohti. Silminnäkijät kuvasivat tilanteesta viraalina sittemmin levinneitä kuvia ja videoita. Paikallislähteiden mukaan hevonen ehti harhailla tiellä jopa viiden kilometrin edestä ennen sen kiinniottoa.

Paikalliset viranomaiset lähettivät liikenteeseen turva-auton. Hevonen onnistuttiin poistamaan lopulta turvallisesti tieltä, ja onnettomuuksilta vältyttiin. UPI-uutissivuston mukaan karanneen hevosen omistaja paikannettiin mikrosirun avulla.