Maria Arreghini käänsi katseet rantamaisemissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

24-vuotias italialainen opiskelijakaunotar Maria Arreghini on tällä hetkellä yksi Instagramin kuumista nousevista tähdistä. Arreghini tienaa itselleen sievoisia summia mallina ja sosiaalisen median vaikuttajana sekä esittelee usein vartaloaan seuraajilleen. Nyt näin on tapahtunut vuorostaan Dubain auringon alla.

Tällä kertaa Maria on ikuistettu esittelemässä vartaloaan upeissa rantamaisemissa Espanjan Costa Blancalla. Välimeri kilpailee kuvassa huomiosta kurvittaren vartalon kanssa, ja varsinkin jälkimmäinen taatusti käänsi jokaisen paikalle osuneen katseet.

Maria Arreghinilla on pian myös ikioma podcast. Hän saanee eniten seuraajia ulkonäöllisten avujensa ansiosta, mutta hyvä radioääni tuo plussaa. Rooman Sapienza-yliopistossa opiskeleva Maria Arreghini on tällä hetkellä urheilumedia Numero Diezin leivissä, mutta hän tekee myös muita juonto- ja pr-keikkoja.