K-pop -tähti Moonbin on kuollut 25-vuotiaana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

ASTRO-K-pop -yhtyeeseen kuulunut Moonbin löydettiin kuolleena kotoaan Soulista Etelä-Koreasta keskiviikko-iltana 19. huhtikuuta. Yhtyeen levy-yhtiö on vahvistanut kuoleman tiedotteessaan. Viranomaiset ovat vahvistaneet kuoleman itsemurhaksi. Hän oli 25-vuotias.

– Huhtikuun 19. päivänä ASTROn jäsen Moonbin jätti yhtäkkiä meidät ja hänestä tuli tähti taivaalle. Vaikka tunnetta ei voi verrata rakkaan poikansa ja veljensä menettäneiden omaisten suruun, niin pitkään kanssamme olleet ASTROn jäsenet sekä Fantagio-taiteilijatoverit ja -johtajat surevat syvästi vainajaa tuntien suurta surua ja järkytystä, Astron levy-yhtiö Fantagio Music kertoi lausunnossaan.

Moonbinin hautajaiset pidetään hänen ystäviensä, perheensä ja työtovereidensa kanssa. Paikallinen poliisi on ilmoittanut, että K-pop-tähti riisti hengen itseltään. Moonbin työskenteli mallina ja näyttelijänä ennen kuin hänestä tuli osa ASTROa vuonna 2016. Yhtyeen hittibiisejä ovat muun muassa Candy Sugar Pop, All Night, Blue Flame ja Crazy Sexy Cool. Moonbin oli Moon Suan veli, joka kuuluu K-pop-ryhmään Billie.