Ovatko Woody Harrelson ja Matthew McConaughey veljeksiä? Asia voi selvitä DNA-testillä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Woody Harrelsonilla ja Matthew McConaugheylla saattaa olla yllättävä yhteys. Samoissa elokuvissa ja tv-sarjoissakin näytelleet tosielämän ystävykset ovat nimittäin mahdollisesti velipuolia. Asia tuli ilmi McConaugheyn tuoreessa haastettelussa.

McConaughey kertoi Let’s Talk Off Camera With Kelly Ripa -podcastissa äitinsä paljastaneen tunteneensa Harrelsonin isän, Charles Boyde Harrelsonin. Äidin sanavalinnat ja ilmaisutapa sai McConaughey epäilemään, että tämän ja Harrelsonin isän välillä olisi ollut muutakin kuin ystävyyttä. Kaiken lisäksi he olivat tekemisissä aikana, jolloin McConaugheyn vanhemmat kävivät läpi avioeroa.

Harrelson kommentoi spekulaatiota Late Show With Stephen Colbert -ohjelmassa ja totesi haluavansa selvittää, onko niissä perää. Hän kertoi olevansa valmis DNA-testiin mahdollisen sukulaisuuden paljastamiseksi.

Harrelson ja McConaughey ovat näytelleet yhdessä elokuvissa EDtv ja Surfer, Dude sekä televisiosarjassa True Detective. Heidät nähdään yhdessä myös tulevassa komediasarjassa Brother from Another Mother.