Ashley Graham rohkeissa kuvissa – valittiin seksikkäimmäksi naiseksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen Maxim-lehti tekee vuosittain listauksen naisista, joiden kerrotaan oleman maailman seksikkäimpiä. Tänä vuonna lehden kansikuvaan pääsi huippumalli Ashley Graham, joka valittiin tänä vuonna listan kirkkaimmalle kärkipaikalle.

Maailman seksikkäimmän naisen tittelin tänä vuonna Maxim-lehdeltä saanut Ashley Graham julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia ja videoita lehden kuvauksista. Nainen nähdään upeissa alusvaatteissa ja asusteissa, joissa nainen todella hehkuu ja lunastaa uuden tittelinsä. Muita listalle päässeitä ovat muun muassa Margot Robbie, Cara Delevingne, Ana de Armas sekä Lily-Rose Depp.

Huippumalli Ashley Graham synnytti vuosi sitten terveet kaksospojat Malachin ja Romanin. Heidän lisäkseen naisella on hänen miehensä Justin Ervinin kanssa myös kolmevuotias poika Isaac. Raskauden jälkeen nainen on keskittynyt treenaamiseen ja ruokavalioonsa saadakseen vartalonsa takaisin entisiin mittoihinsa.