Popkaunotar Rita Ora tiukassa topissa – kuvankaunis näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen poptähti Rita Ora ja uusiseelantilainen elokuvaohjaaja Taika Waititi menivät taannoin salaa naimisiin. He matkustelevat paljon ja taannoin pariskunta muutti nauttimaan elämästään Australiaan. Nyt vuorossa on kuitenkin jo New York.

Isossa omenassa ikuistetuissa kuvissa Rita nähdään nauttimassa suurkaupungin elämästä ja muun muassa poseeraamassa valkoisessa tiukassa topissa. Seuraajilleen hän esittelee kuvissa elämäänsä ja arkeaan.

Taannoin Ritan somepäivityksen jälkeen fanit huolestuivat naisen terveydestä. Monien mielestä hän on liian hoikassa kunnossa. Loput kommentit keskittyvätkin puolustelemaan tähteä ja toteavat miten sopimatonta ja töykeää on tänä päivänä kommentoida kenenkään vartalon ulkonäköä.