Emma Chamberlain keittiössä – näin valmistuu financier-leivos ja Espresso Martini

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Emma Chamberlain on todella suosittu YouTube-tähti, joka on luonut omalle kanavalleen videosisältöä jo useamman vuoden ajan. Muutamassa vuodessa nainen on onnistunut saamaan kanavalleen tilaajia yli 12 miljoonaa ja hän on tuottanut videosisältöä lähes 300 videon verran.

Nyt Emma Chamberlain nähdään Voguen julkaisemalla YouTube-videolla, jossa nainen esittelee leipurin taitojaan. Videolla Chamberlain valmistaa todella herkullisen näköisiä financier-leivoksia ja espresso martini -cocktailin. Financier on pieni ranskalainen mantelikakku, joka sopii tähden mukaan täydellisesti kahvijuoman kaveriksi.

Emma Chamberlain kertoo rakastavansa jälkiruokaohjelmia, joista hän on saanut itsekin paljon inspiraatiota leivontaan. Chamberlain kertoo kokkailun yhteydessä, että hän on osallistumassa tänä vuonna kolmatta kertaa Met Gala -tapahtumaan, jota varten hänen asuaan on suunniteltu ja valmisteltu jo kolmen kuukauden ajan.