Sofia Richie meni naimisiin – esitteli upean hääpukunsa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lionel Richien tyttärenä julkisuuteen noussut Sofia Richie on mennyt naimisiin musiikkipiireistä tutun Elliot Graingen kanssa. He tapasivat toisensa vuonna 2020 ja alkoivat julkisesti seurustelemaan keväästä 2021 lähtien. He sanoivat toisilleen tahdon Etelä-Ranskassa viime viikonlopun aikana.

Sofia Richie esitteli nyt hänen Instagram-kanavallaan hänen upean hääpukunsa, jonka suunnittelijana toimi Chanel. Merenneitomallinen puku oli koristeltu upein pitsisin yksityiskohdin. Pukuun oli tehty myös näyttävä huntu, joka toimi myös laahuksena ollessaan metrejä pitkä.

Videolla 24-vuotias Sofia Richie kertoo olevansa todella innoissaan naimisiinmenosta ja tulevista häistään. ”Tämä voi kuulostaa imelältä, mutta odotan naimisiinmenoa innolla lähinnä siksi, että saan mennä juuri Elliotin kanssa naimisiin”, Richie selventää. Hän myös kertoo, että hän olisi hyvin pettynyt ellei Elliot kyynelehtisi alttarilla nähdessään tulevan vaimonsa ensimmäistä kertaa hääpuvussaan.