Donna D’Errico palvoi aurinkoa näyttävästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ikoniseksi nousseessa Baywatch-hittisarjassa 90-luvulla esiintynyt Donna D’Errico aiheutti taannoin somekohun, kun hän joutui tulvavesien keskelle kotikaupungissaan Los Angelesissa riehuneiden rankkasateiden jälkeen. Kaunotar kuvasi videon näyttääkseen seuraajilleen, kuinka hän seisoi polviin asti yltäneessä vedessä saappaat jalassa.

Nyt Donna on iloinnut kesän lähestymisestä palvomalla näyttävästi aurinkoa takapihallaan. Upea julkkiskaunotar makoili pyyhkeen päällä ja tarkkasilmäiset huomasivat, että hänen nurmikkoaan ei oltu hetkeen ajettu.

Tällä kertaa Donna on poseerannut näyttävästi sosiaalisessa mediassa, jossa hän keikistelee lähes alastomana vain lahjapakettia muistuttavassa asussa. Hänen ympärilleen on nimittäin kiedottu punaista leveää kaistaletta. Baywacth-hittisarjan kaunottarena alunperin tunnetuksi tullut Donna D’Errico on 54-vuotias ja menestyy nykyään erityisesti OnlyFansin avulla.