Karen Havary paljasti enemmän kuin peitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Leikeltyjen kohukaunotarten keskuudessa medioiden huomiosta kilpaileva Karen Havary on haastanut jo vuosia sitten muun muassa Kim Kardashianin ja Nicki Minajin, jotka ovat niin ikään saaneet jalansijaa muiden kykyjensä lisäksi myös vartalonsa ansiosta.

Nyt Havary on kuvattu uimarannalla, jossa hän nautiskeli elämästä häviävän pienessä uimapuvussa. Kuvaa piti nimittäin katsoa varsin tarkkaan, että kykeni edes erottamaan uimapuvun hänen yllään.

Nyt Karen on vähintään lähestynyt soveliaisuuden rajoja, koska hän on julkaissut sosiaalisessa mediassa lähikuvan takapuolestaan biksuissa. Eikä siinä vielä kaikki, sillä kuvassa takapuoli on vaahdotettuna ja twerkkaus nähdään videolla hidastettuna. Aika näyttää miten somepalvelu kuvaan suhtautuu, mutta ainakin Havaryn fanit ovat innostuneet siitä toden teolla. Ymmärrettävästä syystä.