Vanderpump Rules -salarakas neuvoi petettyä: ”Sinun pitäisi haluta enemmän”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositussa Vanderpump Rules -sarjassa seurataan Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta tunnetuksi tulleen Lisa Vanderpumpin ravintoloiden työntekijöitä ja heidän parisuhdekiemuroitaan.

Nyt uutisotsikoissa ovat olleet etenkin Tom Sandoval ja Ariana Madix, joiden suhde päättyi äkillisesti kun julkisuuteen tuli tieto, että 39-vuotiaalla Sandovalilla on ollut 37-vuotiaan Madixin selän takana salasuhde heidän yhteisen ystävänsä Raquel Levissin kanssa.

Nyt fanit ovat päässeet viimein näkemään miten Ariana Madix huutaa kameroiden edessä Tom Sandovalille saatuaan tietää, että mies on pettänyt häntä hänen hyvän ystävänsä kanssa. On myös käynyt ilmi, että salasuhteen toinen osapuoli Raquel Leviss yritti antaa Madixille parisuhdeneuvoja silloin, kun hän itse oli jo suhteessa ystävänsä mieheen.

Kamerat ovat kuvanneet tilanteen, jossa Raquel Leviss on sanonut Ariana Madixille, että hänen pitäisi haluta harrastaa miehensä kanssa enemmän seksiä jos he ovat parisuhteessa. Myöhemmin on käynyt ilmi, että tämän keskustelun aikaan Leviss itse on jo harrastanut seksiä Tom Sandovalin kanssa Madixin selän takana.