Realitytähti Jax Taylor katkerana Lala Kentin ex-miehelle: ”Olet velkaa 75 000 dollaria”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanderpump Rules -televisio-ohjelma on myös suomalaisille tuttu sarja, jossa seurataan Los Angelesissa asuvan Lisa Vanderpumpin omistamien ravintoloiden ja niiden nuoren ja seksikkään henkilökunnan vaihderikasta elämää. Yksi sarjan puhutuimmista pariskunnista on Jax Taylor ja Brittany Cartwright.

Jax Taylor on kertonut nyt julkisesti, että Lala Kentin ex-mies Randall Emmett on hänelle velkaa sievoisen summan rahaa. Jax Taylorista ja Randall Emmettista tuli hyvät ystävät, kun elokuvatuottaja oli vielä yhdessä Lala Kentin kanssa. Jax Taylor meni sijoittamaan miehen elokuvaprojekteihin 100.000 dollaria, jotka Emmett oli luvannut maksaa takaisin.

Randall Emmettin mukaan Taylorin olisi pitänyt saada sijoituksensa takaisin kun elokuvat alkavat pyöriä elokuvateattereissa. Näin ei kuitenkaan käynyt. Emmett on maksanut Taylorille takaisin 25.000, mutta 75.000 dollaria on vielä Jax Taylorilta saamatta.

– Veit rahat perheelliseltä mieheltä. En ole mikään studio. Minun pitää elättää perheeni ja maksaa asuntolainani ja sinä veit minulta, Jax Taylor kommentoi Daily Mail -sivuston mukaan.