Vanderpump Rules -tähti Tom Sandoval lopetti juomisen – halusi tauon juhlimisesta

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositussa Vanderpump Rules -sarjassa seurataan Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta tunnetuksi tulleen Lisa Vanderpumpin ravintoloiden työntekijöitä ja heidän parisuhdekiemuroitaan. Paljon kohua viime aikoina ovat aiheuttaneet etenkin Tom Sandoval ja Ariana Madix, joiden suhde päättyi äkillisesti kun julkisuuteen tuli tieto, että 40-vuotiaalla Sandovalilla on ollut 37-vuotiaan Madixin selän takana salasuhde heidän yhteisen ystävänsä Raquel Levissin kanssa.

Nyt paljon lokaa niskaansa syrjähyppynsä vuoksi saanut Tom Sandoval on ilmoittanut lopettaneensa alkoholin juomisen. TomTom-baarin omistaja on kertonut People-sivuston mukaan, että hän tarvitsi pienen tauon alkoholin käyttämisestä. Mies on ollut sanojensa mukaan nyt kuukauden juomatta.

Tom Sandoval kertoi hiljattain alkaneesta raittiudestaan hänen Tom Sandoval & the Most Extras -bändinsä keikalla New Yorkissa. Mies halusi nostaa yleisönsä kanssa maljan, mutta tarkensi People-sivuston mukaan itse juovansa tällä hetkellä alkoholitonta Heineken-olutta.