Mandy Rose timmissä biksukunnossa – pakarat veivät huomion rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävä sporttikaunotar Amanda Rose Saccomanno on yhdysvaltalainen ammattipainija, televisiopersoona sekä kunto- ja fitnesskilpailija. Hänet tunnetaan parhaiten urastaan WWE:ssä, jossa hän esiintyi taitelijanimellä Mandy Rose. Nykyisin hän niittää suosiota myös sosiaalisessa mediassa.

Nyt Mandy on keikistellyt kameran edessä ollessaan pulahtamassa rantaveteen punaisissa hyvin niukoissa biksuissa. Selin kameraan poseeraava Mandy nosti siten pääosaan erityisesti pakaransa, jotka olivat käytännössä paljaana.

Mandy Rose erotettiin hiljattain WWE-liitosta liian kuumien kuvien takia. Hän ei ole ensimmäinen nainen, jonka yhtiö erotti. WWE erotti myös Zelina Vegan marraskuussa 2020, koska hän lanseerasi OnlyFans-tilin. Mandy Rosella on nyt 3,4 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.