Priyanka Chopra paljasti Nick Jonasin tapaamisesta: ”Seurustelin vielä toisen kanssa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Intialainen näyttelijä ja Miss Maailma -tittelin voittanut Priyanka Chopra alkoi kuusi vuotta sitten tapailemaan Jonas Brothers -yhtyeestä tunnettua laulajaa Nick Jonasia. Pariskunta meni kihloihin vain kahden kuukauden tapailun jälkeen ja nyt he ovatkin olleet onnellisesti naimisissa jo lähes neljän vuoden ajan.

Priyanka Chopra ja Nick Jonas saivat perheenlisäystä viime vuonna kun heidän tyttärensä syntyi. Tyttö sai nimekseen Malti Marie Chopra Jonas. Nyt 40-vuotias Priyanka Chopra on kertonut Call Her Daddy -podcastin vieraana ollessaan siitä miten hän alunperin tutustui nykyiseen aviomieheensä.

Priyanka Chopra oli vielä seurustellut toisen miehen kanssa kun yhteiset ystävät olivat kehottaneet häntä tutustumaan Nick Jonasiin. Myös Nick Jonasilla oli ollut tyttöystävä kun häntäkin oli kehotettu ottamaan yhteyttä Chopraan. Yhteisten ystävien ja tuttujen mukaan kaksikko vaikutti siltä, että he sopisivat toisilleen.

Lopulta Nick Jonas oli lähettänyt sosiaalisessa mediassa Chopralle yksityisviestin, joka oli saanut naiselta jalat alta. ”Olen kuullut, että meidän pitäisi tavata”, Jonas oli kirjoittanut ja hurmannut Chopran saman tien jopa ylimieliseltä tuntuvan itsevarmuutensa kanssa.

@callherdaddy

*immediately googles the close music video* 🤭 new episode is live on spotify!

♬ original sound – Call Her Daddy