Jäikö sinulta Käärijän finaaliesitys näkemättä? Tämä korjaa asian

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen mahdollisuudet voittaa vuoden 2023 Euroviisut ovat parhaillaan aidosti olemassa, sillä jo ennakkoon jättimäisen suosion saaneen Käärijän esitys laulukilpailun finaalissa oli täydellinen menestys, ainakin jos sitä arvioidaan paikalla olleen yleisön reaktioiden perusteella. Liverpoolin areenan yleisömeri nimittäin sekosi esityksestä.

Yleisö huusi jo ennen esitys selvästi enemmän kuin millekään muulle ensimmäisen osuuden esiintyjälle. Ensimmäisen puoliskon viimeisenä lavalle noussut Käärijä piti yleisöä hallussaan koko esityksen ajan ja kappaleen jo loputtua huuto jatkui edelleen. Selkein ero muihin kilpailijoihin näkyi kuitenkin kappaleen ”cha cha cha” -osuudessa, jossa koko areenallinen väkeä lauloi mukana. Käärijän ilmeestä näki, että hän huomasi tilanteen ja oli siitä tietenkin mielissään.

Mikäli Käärijän esitys jäi sinulta jostain syystä näkemättä, voi sen katsoa YouTubesta, jossa Euroviisut lähetetään suorana lähetyksenä. Samalla lähetystä voi kelata taaksepäin, joten Käärijän esiintymisen voi katsoa vaikka useaan kertaan ja nauttia sen saamasta suuresta suosiosta.