Janni Hussi noudettiin näyttävästi polttareihinsa – video julkaistiin verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Janni Hussi on monessa mukana, sillä hän on työskennellyt paitsi radiossa ja televisiossa myös rallikartturina rallin eri sarjoissa muun muassa Heikki Kovalaisen kanssa. Taannoin hän jätti huippusuositun Aamulypsy-ohjelman juontamisen. Nyt Janni on viettämässä polttareitaan jossain etelän auringon alla.

Sosiaalisessa mediassa Janni kertoi miten hän oli kaikessa rauhassa syömässä miniporkkanoita ja katsomassa päivän testipätkien rallivideoita, kun ovikello soi ja siellä oli polttariseurue noutamassa tulevaa morsianta polttareihin.

– Siellä ootti playboy pupun, pääsiäiskanin ja Käärijän kolmen kimpan tuotos joka ilmotti että ny alkaa polttarit ja toinen samanmoinen käkätti pusikossa. Eilen sain viettää ihanan illan rakkaiden muidujen kanssa ja tänään aikaisin aamulla matka jatkui sinivalkoisin siivin lämpimimmille apajille. Best ja day 2 vamos, Janni Hussi kirjoittaa.

Radiouransa päättymisen myötä Janni Hussi haluaa keskittyä omiin rakkaimpiinsa ja hänen omaan hyvinvointiinsa. ”Tipautetaan kiepit alas ja otetaan aikaa niille kaikista tärkeimmille ja sille oikealle elämälle”, Hussi kirjoitti taannoin päivityksessään.