Käärijä esiintyy pian Ideaparkissa ilmaiskeikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomea tänä iltana Euroviisuissa edustava Käärijä on saanut koko viisumaailman sekaisin, sillä hän on ylivoimaisesti kilpailun finaalin puhutuin artisti. Toinen ennakkosuosikki, Ruotsin Loreen, on jäänyt viime päivinä kauas taakse sekä fanien että median huomiossa.

Käärijä lähtee illan finaaliin ennakkosuosikkina, jolla on siis aidot mahdollisuudet voittaa kisa ja tuoda Euroviisut ensi vuonna Suomeen. Käärijä-huuma on levinnyt Suomessa ennennäkemättömäksi, sillä teema toistuu nyt lukemattomissa eri paikoissa ja tuotteissa.

Tuli Suomeen Euroviisujen voittoa tai ei, on Käärijä tämän kevään ylivoimaisesti suosituin kotimainen artisti. Hänet voi nähdä seuraavan kerran Suomessa esiintymässä Lempäälässä. Pohjoismaiden suurin kauppakeskus Ideapark marssittaa Käärijän keskusaukionsa lavalle 3. kesäkuuta kello 16.00. Konsertti on maksuton ja ikärajaton.