Salatut elämät -tähdet nostalgisessa kuvaparissa: ”Koolla Laitelan perhe”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Salatut elämät -studiolla juhlittiin 10. toukokuuta sarjassa Ismo Laitelaa näyttelevän Esko Koveron 40-vuotistaiteilijajuhlaa. Kovero valmistui Teatterkorkeakoulusta vuonna 1983. Hän on näytellyt Salatuissa Elämissä sarjan alusta lähtien.

40-vuotistaiteilijajuhlassa nähtiin iloinen jälleennäkeminen. Mukana olivat Ismo Laitelan lapsia, Kallea ja Miiaa näytelleet Pete Lattu ja Venla Saartamo. He poseerasivat yhdessä Laitelan perheen potretin uudessa versiossa.

– Ja taas koolla Laitelan perhe, tällä kertaa Eskon 40-vuotistaiteilijajuhlassa, kirjoitettiin ennen ja jälkeen -otosten kuvatekstissä Salattujen elämien Instagram-tilillä.

Kovero on ainoa näyttelijä, joka on näytellyt Salatuissa elämissä yhtäjaksoisesti alusta lähtien. Laitelan hahmo poistui sarjasta vuonna 2002 roolihahmo Miian kuoltua. Latu jätti sarjan vuonna 2001, mutta palasi Kallen rooliin jälleen vuonna 2012.