Miley Cyrus herutteli uimapuvussa – häikäisevä kuva someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Miley Cyrus esitteli taannoin uutta hiustyyliään Daily Front Row Fashion Awards 2023 -gaalassa. Kyseessä oli ensimmäinen kerta yli kymmeneen vuoteen, kun Cyrus on näyttäytynyt tummissa hiuksissa. Hän on ollut blondi aina vuoden 2012 Bangerz-aikakautensa jälkeen.

Nyt Miley poseeraa sosiaalisen median päivityksessään näyttävästi kullanhohtoisessa uimapuvussa, kun taustalla on upea maisema uima-laatineen ja palmuineen.

Hänen kummiäitinsä Dolly Parton esti aiemmat yritykset muuttua jälleen bruneteksi. Huolimatta siitä, mitä Parton ajattelee kummityttärensä suuresta tyylimuutoksesta, Cyrusin fanit vaikuttivat olevansa innoissaan. Monet sanoivat, että ulkonäkö muistuttaa nyt Hannah Montana -aikakaudesta.