Lily-Rose Depp vahvisti huhut – seurustelee räppärin kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mallina ja näyttelijänä uraa luonut Lily-Rose Depp on paljastanut olevansa parisuhteessa. Tähti vahvisti sosiaalisessa mediassa liikkuneet huhut, joiden mukaan hän seurustelee räppäri 070 Shaken kanssa.

Lily-Rose jakoi Instagram-tarinoissaan kuvan, jossa hän suutelee tyttöystävänsä kanssa. Tähden mukaan hän ja ihastuksekseen kuvailemansa 070 Shake ovat seurustelleet neljän kuukauden ajan. Romanssihuhut parin ympärillä alkoivat helmikuussa, kun heidät nähtiin yhdessä Pariisin muotiviikoilla.

Lily-Rose Depp on ranskalaisen laulaja-malli Vanessa Paradisin ja amerikkalaisen näyttelijä Johnny Deppin tytär. Elokuvauraa itsekin tehnyt tähti nähdään tänä vuonna The Weekndin luoman The Idol -sarjan pääroolissa. Timothée Chalametin kanssa vuosina 2018-2020 seurustellut tähti on vihjannut jo aiemmin olevansa biseksuaali.

070 Shake nousi vuonna 2016 kappaleidensa kerättyä tuhansia kuunteluita SoundCloudissa, ja hänet kiinnitettiin myöhemmin Kanye Westin GOOD Music -levymerkille. Viime vuonna Modus Vivendi -debyyttialbuminsa julkaissut räppäri on esiintynyt muun muassa Coachella-festivaaleilla.