Shakiran rankka vuosi: ”Olen kestänyt niin paljon paskaa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Shakira erosi huippujalkapalloilija Gerard Piquésta yli kymmenen vuoden suhteen jälkeen. Suhde päättyi uskottomuuteen. Julkisuudessa on käsitelty jalkapalloilijamiehen kataluutta ja Shakira on kanavoinut tunteitaan uuteen kappaleeseen nimeltään Bzrp Music Sessions, Vol. 53.

– Minulla on ollut erittäin rankka vuosi eroni vuoksi. Uusi kappale on ollut minulle tärkeä, se on ollut terve tapa kanavoida tunteitani, hän kertoi perjantai-iltana Jimmy Fallonin Tonight Showssa.

Kappaleessa lauletaan toisesta naisesta. Laulaja sai miehensä kiinni uskottomuudesta. Piqué muutti perheensä Espanjan kodista Barcelonassa sijaitsevaan poikamiesboksiinsa. Shakira kertoi taannoin Elle-lehdelle, että hänen isänsä kaatui kohtalokkaasti ja joutui teho-osastolle kesällä samaan aikaan, kun hänen miehensä Gerard Piqué jäi kiinni uskottomuudesta.

Jalkapalloilijaa ei perheen hajoaminen tai pitkän suhteen päättyminen haitannut. Hänet nähtiin pian eron jälkeen 23-vuotiaan salarakkaansa Clara Chia Martin kanssa.

Shakiran ura kärsi siitä, että perhe asui miehen jalkapallouran vuoksi Euroopassa, eikä Yhdysvalloissa, jossa oli paremmat markkinat hänen musiikilleen. Shakiralla ja Gerard Piquélla on kaksi lasta, kymmenenvuotias Milan ja kahdeksanvuotias Sasha.