Demi Lovato helpottui diagnoosistaan – saa viimein apua masennukseen

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poplaulaja Demetria Devonne ”Demi” Lovato on kertonut olevansa tällä hetkellä todella onnellinen. Nainen rakastui viime vuoden lopulla Jutes’ nimiseen tatuoituun komistukseen, ja nyt pariskunta on ollut yhdessä seitsemän kuukauden ajan.

Vaikka Demi Lovato onkin tällä hetkellä ihanassa rakkauskuplassaan, mielenterveydelliset haasteet varjostavat silti naisen elämää. 30-vuotias laulaja on kertonut avoimesti hänen masennuksestaan ja kertonut olleensa todella helpottunut kun hänet viimein diagnosoitiin. Demi Lovato on bipolaarinen eli hänellä on kaksisuuntainen mielialahäiriö.

Kaksisuuntaisessa mielialahäiriössä vuorottelevat sekä maaniset kaudet että loivat ajanjaksot, jolloin henkilö tuntee olonsa todella alakuloiseksi, masentuneeksi ja saamattomaksi. Demi Lovato on kokenut People-sivuston mukaan erityisen haasteelliseksi ajanjaksot, jolloin hän on ollut masentunut.

Demi Lovato on muistellut olleensa bipolaarinen jo nuorena. Hän ihmetteli ja itki usein sitä minkä vuoksi hän koki olevansa niin onneton vaikka hänellä oli niin paljon mahdollisuuksia ja hyvä elämä. Diagnoosi toi Lovaton elämään paljon selvyyttä ja auttoi häntä myös lääkitsemään oikein masennuskausiaan.