Käärijän Helsingin keikalla koominen yllätysvieras – yleisössä riemu repesi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken puhutuin artisti Käärijä on saanut Euroviisujen menestyksellään aikaan ilmiön, jollaista ei ole koskaan ennen suomalaisella artistilla nähty. Tästä tekee erityisen poikkeuksellisen se, että Cha cha cha on suomenkielinen kappale.

Kuva: Yleisradion lähetys

Kun Cha cha cha -superhittiä vielä odotettiin, oli vuorossa Kiertävä sirkus -kappale, jossa nähtiin yllätysvieras, kun polttareitaan viettävä mies asteli esiintymislavalle yhdeksi taustatanssijaksi. Polttarisankarin tanssikuviot eivät menneet ihan yksiin virallisten tanssijoiden kanssa, mutta yleisö sai hauskaa viihdykettä.

Helsingin jäähallin Black Box on tänään loppuunmyyty. Keikka lähetetään verkossa katsottavaksi myös ympäri maailmaa. Lauantaina 3. kesäkuuta Käärijä esiintyy ilmaiskeikalla Lempäälän Ideaparkissa, jonne on odotettavissa valtaisa yleisöryntäys.