OnlyFans-tähti kauhistui ykkösfanin henkilöllisyydestä – äidin avioliitto kariutui heti

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

OnlyFans-kanavaa ylläpitävä Taila Maddison alkoi selvittelemään hänen suurimman faninsa henkilöllisyyttä kun hän huomasi, että samalla nimimerkillä oleva henkilö tykkäsi hänen TikTok-videoistaan. Nämä tykkäämiset antoivat ilmi sen, että henkilö oli joku, joka löytyy naisen oman puhelimen kontakteista.

Fani oli parin kuukauden aikana ostanut jokaisen kuvan ja videon, joka Maddisonilla oli ollut myynnissä. Hän oli myös pyytänyt erityisiä kuvia ja videoita, joilla nainen esiintyy alusvaatteisillaan ja katsellut muun muassa miten Taila Maddison harrastaa intiimiä kanssakäymistä oman kumppaninsa kanssa. Kävi ilmi, että tämä ykkösfani oli naisen äidin aviomies.

Taila Maddisonin äidin avioliitto kariutui sinä päivänä kun kävi ilmi, että mies oli seurannut Maddisonin OnlyFans-kanavaa. Taila Maddison oli saanut miehen henkilöllisyyden lopulta selville niin, että hän näytti äidilleen miehen lähettämää kuvaa hänen omasta vartalostaan. Äiti oli tunnistanut miehen heti ja laittanut hänet pakkaamaan tavaransa.

@ta1laaa Do we need a part 2??? #fup #viral #scandal #drama #tea ♬ original sound – Tai 🖤

@ta1laaa Rookie error sir #fyp #viral #scandal #drama #australia ♬ original sound – Tai 🖤